Főoldal » Bemutatkozom, önvallomásom » Bemutatkozom, önvallomásom

Bemutatkozásom. Molnár Tamás vagyok.

 

Szexuálpszichológus szexológus vagyok. Szexuálterápiával, párterápiával foglalkozom.Molnár Tamás szexuálpszichológus szexológus Óvódás korom óta "szerelmes típusú" ember voltam (vagyok :-) ). Ehhez állandóan kapcsolódott a testi, szexuális és érzelmi érdeklõdésem a lányok, a nők iránt, a jó szex iránt. 16 évesen nagy lökést adott Dr. Szilágyi Vilmos és Dr.  Buda Béla könyve, melynek címe „Párválasztás. A párkapcsolatok pszichológiája.” Modern szemléletû könyv. Tbk ezek miatt lettem szexuálpszichológus. Nem csak dinamikus alapokon nyugszik a személyes terápiám. Tranzakcióanalitikus, viselkedés- és kognitív terápiás módszereket is alkalmazok.  Legtöbbször oki, legfõképpen végleges szexuálterápiás megoldást tudok, próbálok nyújtani. Személyes, egyénre és tünetre szabott terápiás módszereket alkalmazok. Fontos a személyes kapcsolat, az élõ, bizalmi terápiás viszony kialakítása.  Legnagyobb örömöt a munkám során a szexuális zavarok sikeres kezelése adja. Ez  személyes, testreszabott terápiás kapcsolat folytán lehetséges, a páciens/kliens aktív munkájának ("együtt-dolgozásának")  segítségével. Hivatalos, szakmailag is igényes, feltételeket garantál, hogy a korszerű-tudományos szemléletű  Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület aktív munkatársa és elnöke vagyok.

Hobbim az internet, a családom, a gasztronámia, és a szexológiai tanácsadás.


 Molnár Tamás szexuálpszichológus             

Molnár Tamás vagyok. Szexuálpszichológus szexológus.


54 éves vagyok. 1986-ban szereztem meg második, pszichológus egyetemi diplomámat és dr. Lux Elviránál írtam szakdolgozatomat a szexuális funkciózavarok témakörében. Azóta folyamatosan foglalkozom szexuálterápiával, házasságterápiával, és szexuálpszichológiával. Hivatásomnak tekintem, hogy segítsek az embereknek élvezni a jó szexet, illetve rávezetni őket a jó szexre. Próbálok részt vállalni a szexuális és szerelmi kultúra terjesztésében. 1985-86-ben 72 órás szexuálterápiás kiképző tanfolyamot végeztem el a Magyar Pszichiátriai Társaság szervezésében, dr. Szilágyi Vilmos vezetése alatt. Példaképemnek, mesteremnek tartom még dr. Buda Bélát, akitől igen sokat tanultam. Szemléletemben igyekszem korszerűségre, integratívitásra. Mind analitikus, mind kognitív- és viselkedésterápiás szemléleteket és módszereket ötvözök praxisomban. Tagja vagyok a Magyar Szexológiai Társaságnak, és alapító- és kuratóriumi tagja voltam a "Magánéleti Kultúra - Korszerű Életvezetés Alapítványnak". A  Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület elnöke vagyok.

Molnár Tamás szexuálpszichológus szexológusMint szexuálpszichológus, törekszem a megértésre. Nyitottan elfogadó vagyok. Közös erőfeszítésünk által a kliens gondjának hatékony megoldására törekszem. Igényes vagyok a munkámmal szemben. Igényes, kulturált embereknek tudok leginkább segíteni. Szemléletem korszerű. Tudományosságra, szakmai tudásra és tapasztalatra épül. Ha az elhatározottság megvan a páciensemben és őszinteségre törekszik, akkor segíteni tudok, hogy azt is kimondja, amit eddig nem értett, nem tudott. Ha ez fáj, ha ez indulatokat, érzelmeket kavar fel, az előre is vihet a problémája megértésében és megoldásában.Molnár Tamás     klinikai szakpszichológus,   addiktológus klinikai szakpszichológus

 

2015. 05. 08.

 

 

 

Molnár Tamás szexuálpszichológus - Logó         SZEXA®