Főoldal » Szexuális zavarok szexuál-terápiája ** » A leggyakoribb szexzavarok gyógyítása ** » Késlekedő-elmaradó magömlés gyógyítása. Ejakuláció tarda.

Késői magömlés, magömlés elmaradása, azaz nincs magömlés... Ejakuláció tarda, vagy gátolt magömlés gyógyítása


Késlekedő magömlés (késői magömlés), az ejaculatio tarda (ejakuláció tarda), a nehéz elélvezés, a magömlés késése és a gátolt magömlés (nincs magömlés) szexuálterápiával gyógyítható 

 

Késői volt? Vagy nem is volt kb 20 perc után?

 "Nehéz az elélvezés. Nehéz elélveznem. Ha nehezen élvezek el, mit tehetek? Gátolt magömlés, elmaradó magömlés? Erről lehet szó? "


Nincs magömlés, hosszabb szeretkezés után se. Nincs magömlésem? Mit tehetnék? Foglalkoznunk kell a gátolt magömlés, vagy elmaradó magömlés tüneteivel is.

A férfi orgazmus problémáinak egyik ritkább típusát és megoldásának szexuálterápiájáról írok ezen az oldalon. A férfi orgazmus feltételeinek, lefolyásának aszempontjából általábban nincsenek akkora egyéni és típusbeli különbségek, mint a nőknél. 


 

A közösülés közben (esetleg miután a nőnek már volt orgazmusa), a férfinak nehéz az elélvezés. Sokára, vagy egyáltalán nem jut el a magömlésig. Azt mondják ezek a férfiak: "Nehezen élvezek el. Nehéz az elélvezés a hüvelyben."  Pedig ez a tünet megszüntethető szexuálterápiával. 

 

Késői magömlés, vagy késlekedő magömlés, ejakuláció tarda (ejaculatio tarda vagy retarda) szexuálterápiával kezelhető a leghatékonyabban.

Késlekedő magömlés. Elmaradó magömlés gyógyítása.

Klinikai tapasztalataim alapján ezt a tünetet nehezebb gyógyítani. A kezelés ideje is valamivel hosszabb, mint a többi szexuális funkciózavarnál.

Fel kell tárnunk, mi okozza a magömlés blokkolódását. Milyen érzések, gondolatok kísérik.

A szexuálterápia folyamán segítek feltárni, hogy mégis, milyen helyzetekben nincs tarda. Ezek alapján készítem el a terápiás tervet. Hatékony, bizalmon alapuló szexuálterápiás kapcsolatban nagy valószínűséggel a tarda elmúlik, és hamarabb következik be a magömlés a hüvelyen belül, közösülés közben is.