GYIK. Gyakori kérdések és fontos információk mindenkinek. Összefoglalás (96)

FONTOS !!  GYIK.   Praktikus  és  fontos információkat  olvashat itt  a szexuálterápiáról és saját rendelésemről


GYIK. Gyakran Ismételt Kérdések. Praktikus és fontos információkat olvashat itt a szexuálterápiáról. A szexuálterápia szakszerűen, átgondolt koncepció alapján felépített foglalkozások sorozatát jelenti. Négyszemközti beszélgetésekre gondoljanak, vagy párterápiára, ahol a pár mindkét tagja jelen lehet. Rajtam és a kliensen/klienseken kívül más nincs jelen. Se nővér, se asszisztens. A szexuálpszichológiai foglalkozások kiterjedhetnek a tünet okainak feltárására, a gyerekkor elemzésére, a neveltetésre. Kiterjed a korai tapasztalatokra, az esetleges traumák feldolgozására. Valamint magába foglalhatja a korai és a korábbi párkapcsolatok vizsgálatát és -különösen- a jelenlegi párkapcsolat érzelmi és szexuális vonásainak elemzését. A kliens kaphat házifeladatokat, amit párjával, vagy egyedül gyakorolnia kell. Gyakran az álmok feljegyzését kérem, amit utána órán megbeszélünk.

A sikeres szexuális kezeléshez, szexológiai foglalkozásokhoz a kliensek/kliens aktív munkája, erőfeszítése is szükséges. Az első alkalom nagy része tájékozódó, felmérő célzatú. (Anamnézis-, exploráció felvétele, diagnózis felállítása.)

Hétfőtől  szombatig,  minden  nap  11.00-20.00 óráig,  -csak  Budapesten-  a II. kerületben, a Nyéki út 9. II. em. 3.-ban, a legfelső lakásban van személyes magánrendelésem. Kapucsengő és lakáscsengő is: 11, Molnár Tamás.  A  61-es villamosnak (a Széll Kálmán (Moszkva) tér, illetve a Móricz Zsigmond körtér felől), a rendelőtől kb 190 méterre van megállója.  Ez a Völgy utcai megálló.
Gépkocsival a Hűvösvölgyi útról a Vadaskerti utcán célszerű lekanyarodni a Völgy utcába, mert -az egy kereszteződéssel északra fekvő- Nyéki út alulról egyirányú.
Csak a megbeszélt kezelési időponttól tudom beengedni, de akkor már nem kell várakoznia.

Egy foglalkozás kb 47-50 perces terápiás törzsidőt tartalmaz. 5-10 perc az óra lezárása - értékelése. 10 perc kell a váltásra, (adminisztráció, mosdóhasználat...), két foglalkozás között. Tbk azért is, hogy a kliensok ne találkozhassanak. Ezen kívül reggelente, kliensenként kb 20-25 perc kell a pszichoterápiás terv elkészítésére. Egy terápiás óra nagyjából 90 perc időráfordítást igényel a terapeutától. Hetente egy alkalom az optimális gyakoriság. Előfordul, hogy duplaórákat iktatunk be, vagy a kétheti gyakoriság is elegendő. A terápia általában 3-4 hónapig is eltarthat. Bizonyos esetekben, a céloktól függően, hosszabb terápiáim is vannak.

 

Óradíjam:   11.900 Ft .


Óradíjam követi a szolgáltatásom színvonalát, hatékonyságát. A szakmai képzettségemnek, a szexuálterápiás tapasztalatomnak és a rutinomnak is van ebben szerepe. Igényes, kulturált klienseket várok, akik nem csak átmeneti, felszínes javulást várnak a problémájukra. Hajlandóak maguk is erőfeszítéseket tenni, és nem félnek az őszinte visszajelzésektől, kritikáktól. Fontosnak tartom az őszinteséget, illetve az őszinteségre való fokozatos törekvést. Ez utóbbi pl azt is jelenti, hogy a csak részben tudatos, vagy még nem tudott összefüggéseket, értelmezéseket igyekszik őszintén beépítani, felhasználni. Ezzel tudatos énképüket fejleszteni. A türelmetlenség mellett, felszínes kapkodás mellett nem tudunk tartós eredményt elérni. Egyéni esetekben lehet szó duplaóráról egy napon, vagy csak kétheti gyakoriságról.

Reális ár-érték arányos szolgáltatást nyújtok, igényes színvonalon. Önnek ez előnyösen költséghatékony. A terápia haladtával 1000 Ft, 1500 Ft, majd esetleg 2000 Ft motivációs kedvezményt kapnak, akiknél egyértelmű az erős motiváltság a gyógyulásra,  az eredmények elérésére.    (Ekkor már akár 9900 Ft -ra is csökkenhet az óradíj ) (Nekem 90 perc időráfordítás) Ebből fizetem minden foglalkozásokkal kapcsolatos rezsimet, az államnak a járulékaimat, adóimat, ÁFÁ-t. Megéri hétköznap 17.00 óra előtti időpontot kérni, mivel 17.00 óra után és szombatonként + 1700 Ft felárral dolgozom.

Csökken az óradíj, ha a házifeladatok elvégzésében és az együttgondolkodásnál látom az igyekezetét, erőfeszítéseit. Vagy akkor, ha mélyebb, direktebb visszajelzésekre, értelmezésekre nyitottak  és ezekkel is tudunk dolgozni.

A szexuálterápia gyakorisága: Hetente egy alkalom a leghatékonyabb. De egyéni megbeszélés alapján ettől eltérhetünk. Lehet duplaóra, vagy kétheti gyakoriság.

A megbeszélt  időpont visszamondása :
Az időben vissza nem mondott kezelési idő órának számít. Ez védi általában a terápiára várakozó kliensek és konkrétan a terapeuta érdekeit. Mivel a terapeuta nem tudja pár óra alatt újrarendezni időpontjait, nem tud behívni más klienst, ezért szükséges, hogy legalább előző nap, vagy legkésőbb aznap  6 órával a megbeszélt időpont előtt a kliens telefonon visszamondja az óráját, ha nem tud eljönni. Egyébként órának számít és a kliensnek rendeznie kell az óradíjat. Az óra időben történő lemondása a terapeutának, nekem is kötelességem, betegség, vagy előre nem látott elfoglaltságom esetén.

Mivel hetente több ügyféllel, párral végzek szexuálterápiát, fontos a naprakész felkészültségem és hogy "képben legyek". Ne tévesszek adatokat, információkat. Ezért óra alatt is már laptopomra információkat rögzítek és a fontosabb adatokat, történéseket, érzéseket, kérdéseket kiemelem, struktúrálom. A terápiás óra reggelén átnézem a terápiás jegyzőkönyveimet és pszichoterápiás tervet készítek. Próbáltam már diktafonnal dolgozni, de a hanganyag utólagos lejegyzetelése nagyon munkaigényes. A terápiás jegyzőkönyveket biztonságosan tárolom, amihez csak én férhetek hozzá. Maximális és garantált diszkréció! Szigorú titoktartás!

A kb. 48 perces foglalkozások alatt megszólalhat a mobiltelefonunk. Mindenkinek lehet fontos hívása. De csak röviden! Részletes magánéleti vagy üzleti beszélgetést lehetőleg kerüljük! A rövid-fontos telefonfogadások mellett még megtarthatjuk a beszélgetés fonalát, a gondolati folytonosságot.     Ha felmerült még kérdése a körülményekkel, vagy a szexuálterápiával kapcsolatban, nyugodtan hívjon fel mobiltelefonomon: +36-30-5255-882 hogy kérdéseire választ adjak  és időpontot tudjunk egyeztetni.

Bármikor telefonálhat. Minden nap a rendelkezésére állok (hétvégén, vagy ünnepnapokon is)  8.00-21.00 óra között.

Hívjon bizalommal, hogy segíthessek!
Mivel nem orvos vagyok, hanem pszichológus, ezért kérem, hogy "tanár úr"-nak szólítsanak és ne "doktor úr"-nak. Vagy egyszerűen Tamásnak.

Ha telefonál  és megbeszélünk időpontot, úgy vesszük, hogy tudomásul vette az ezen az oldalon leírtakat.


Mindenképpen segítek megoldani problémáját, hogy boldog, kiegyensúlyozott  és  kielégítő  életet  élhessen!


Hívjon bizalommal!   Telefonáljon most, időpontegyeztetésért! :

+36-30-5255-882   (vagy +36-70-2155-455)   

 

A telefonbeszélgetésünk legyen rövid. Lehetőleg a panaszra és az időpont egyeztetésére vonatkozzon, mert lehet, hogy éppen terápia közben vagyok. Köszönöm.

 

Kérem, még telefonálás előtt, töltse ki az alább kibontható űrlapot. Ezzel időt takarítunk meg.  Tömören válaszolja meg az alábbi kérdéseket  és ELKÜLDÖM gombra kattintva  ez megékezik hozzám, a címemre. Teljes diszkréció!

 

Kérem  kattintson ide ! Kitöltése segítség  számomra, az első alkalommal történő adatok felvételéhez,  időmegtakarítás céljából.  >> 

 

Molnár Tamás szexuálpszichológus      SZEXA®

 


Itt rendelek. Címem. Fotók >>

Óradíj. Árak. Kedvezmények. Akciók >>

Cím, térkép a rendelőmhöz >>

Még szabad  és lefoglalható időpontok >>