Főoldal » Bemutatkozom, önvallomásom » Önvallomásom. Ars poétikám.

"Hitvallásom" "Ars poeticám" ... érezz rá!

 

 

Élvezem a szexet. Leginkább akkor, ha látom, tudom, hogy Te is élvezed. Ha általában nem úgy élvezem, ahogy szeretném (és ahogy Te szeretnéd), akkor ezen változtatnom kell. Változtatnunk kell.

Keresem az értéket magamban és másokban. Fontos, hogy Te is igényes legyél. Tudd, hogy mire vágysz, mi jó Neked. De az ágyban –akkor és ott- ne érezzem, hogy meg kell felelnem. Ne legyen a szex teljesítmény-helyzet. A szexben átadjuk magunkat. Feloldódunk, élvezünk, játszunk, többnyire spontánul.

 

Molnár Tamás szexuálterapeuta


Érdekel a világ. A világban leginkább Te. Milyen vagy? Miért lettél ilyen? Látod, nem ítélkezem, nem moralizálok. Összességében elfogadlak. így kellesz.

Nem sodródok a kapcsolataimban. Tudom mi a fontos nekem. Akkor leszel fontos nekem, ha érzem, Te is ilyen vagy. „Mit szeretnél?” – Ne mondd mindig, hogy „Azt, amit te. Azt , ami neked jó”.

Az önmegvalósítás fontos a párkapcsolatomban, a családomban, a szakmámban. Belső értékeimre építek, hogy elérjem a beteljesedést, a kielégültséget, a boldogságot. Belülről indul, de csak Veled lehet elérnem.


Jó szex,  kielégítő orgazmus.

 

A hagyományokba, a bölcs intelmekbe és tanácsokba beleszülettem. Ezek támpontot adnak és a mai napig hatnak. Mégis állandóan fejlődök, haladok (Lehetőleg előre.) Hosszabb távon kell a biztonság, a kiszámíthatóság. Egyben kell az újdonság, a változatosság, a kreativitás. A legfontosabb a szabadságom, a nyitottságom. De csak addig, amíg nem sértelek ezzel. Mert tudom mi az elkötelezettség. Tudom, mi a felelősség vállalás.

Érezzem, hogy fontos vagyok, hogy számítok Neked. Törődésre, figyelemre vágyok. Egyéniség vagyok, egyedi vagyok. Emellett tudom, hogy gondommal nem vagyok egyedül. Engedem, hogy mellettem szabad légy. Általában sem szeretem a gyűlölködést, a kirekesztést.

Szeretnélek megérteni. Nem minősítelek, nem moralizálok fölöslegesen. Nem ítélkezem feletted. Csak meg szeretném érteni, hogy miért vagy ilyen? Miért csináltad?

Szívemből szeretettel, Neked!

 

Mint szexuálpszichológus, törekszem a megértésre. Nyitottan elfogadó vagyok. Közös erőfeszítésünk által a kliens gondjának hatékony megoldására törekszem. Igényes vagyok a munkámmal szemben. Igényes, kulturált embereknek tudok leginkább segíteni. Szemléletem korszerű. Tudományosságra, szakmai tudásra és tapasztalatra épül. Ha az elhatározottság megvan a páciensemben és a teljes őszinteségre törekszik, akkor segíteni tudok, hogy azt is kimondja, amit eddig nem értett, nem tudott. Ha ez fáj, ha ez indulatokat, érzelmeket kavar fel, az előre is vihet a problémája megértésében és megoldásában.

 

 

  Molnár Tamás szexuálterapeuta         SZEXA®