Nimfománia (erotománia) kezelhető. A hiperszexualitás vagy erotománia gyógyítása

Nimfománia vagy erotománia. Fehérmájúság, vagy nimfomán jelenség, azaz a nimfomán vagy erotomán nő nem szexmániás. A nifománia (erotománia) hatékony gyógyítását felvállalom!


Nimfomán, erotomán, fehérmájú nő fogalma. Szex mánia, vagy szexmánia

Nimfománia = erotománia = hiperszexualitás. A hétköznapokban a túlzott szex éhség vagy beteges szexéhség vagy a fehérmájúság fogalmát is használják. A "szexmánia", vagy "szex mánia" kifejezés is használt a köznyelvben. De ezek nem egyértelmű fogalmak.

 

A nimfománia, vagy erotománia okai, típusai:


A nimfománok. Kiket nevezhetünk nimfománok-nak?

A fehérmájú vagy nimfomán nőknél a háttérben -legtöbbször- a teljes kielégülést, teljes ellazulást nyújtó orgazmus hiánya áll. A fehérmájúság (tévesen: szex mánia vagy szexmánia) egyfajta orgazmus zavar is lehet. A fehérmájú nő minden újabb és újabb szexben, minden újabb partnerben ezt a hiányzó, de tudattalanul vágyott teljes szexuális kielégülést keresi.

A nimfománia hatékonyan gyógyítható!

 

A nimfomán vagy fehérmájú nő önértékelése lehet, hogy bizonytalan. Állandó megerősítésre van szüksége, hogy ő jó nő.

                                                          

                                                          A "fehérmájú" (pontatlanul szexmániás)  nő elsődleges örömét az újbóli és újbóli csábításban leli. Kacér, kihívó, hódító. Élvezi, ahogy partnerében újra és újra felkorbácsolja a szexuális vágyat és hogy végül a férfi nem tud ellenállni. A nimfomán (fehérmájú) nőnél a csábításnak, a partner meghódítási folyamatának nagyobb lehet a jelentősége, mint magának az aktusnak, orgazmusnak. Az erotománia kórosan felfűtött vágy, melynek kényszeres jellege is lehet.

 

 

 

 

 

Nimfomán, hiperszexuális nő gyógyítása szexuál-terápiával

 

Az erotománia szexuálterápiája magába foglalja az előzmények, az okoknak a feltárását. A nimfománia kialakulását és annak folyamatát elemezve, megkeressük, hogyan lehet a fehérmájú nőt kezelni, megoldást találni. Úgy, hogy működő, kölcsönösen kielégítő legyen a párkapcsolat. Egyik szexuálterápiás célunk az, hogy a nő teljes szexuális kielégültség érzését elérje szexuális együttlétek után.

A fehérmájú nő terápiájánál hosonló terápiás módszerek is szóbejöhetnek, mint az orgazmus zavaros nőknél. Csökkenteni kell az ingerküszöböt, növelve az orgazmuskészséget. A fehérmájú nő a szexuálterápiában tudatosíthatja elvárásait. Ezt a valós testi adottságaihoz és jelenlegi szexuális "működéséhez" tudja mérni. Egyik cél az lehet, hogy egy párkapcsolaton belül tudja kiélni szexuális igényeit a fehérmájú nő. Ekkor a partner aktív segítségére és türelmére is szükség van.

 

 

 

 

Molnár Tamás szexuálterapeuta         SZEXA®