SZEXTESZT

Érdekes felismerésekhez juthat 2 perc alatt!

Szexuális életem kielégítő, kiegyensúlyozott.

  

 

Telefonálás előtt. Ha telefonon már időpontot egyeztettünk, a leírt feltételeket elfogadta.Ne féljen engem felhívni! Ne halogassa hetekig! Ne féljen attól, hogy intim dolgokról is beszélgetni fogunk! Meg fogja látni, hogy egy megértő, elfogadó ember fogadja majd. Segítek feloldódni, hiteles, megbízható emberként.  +36-30-5255-882         (vagy +36-70-2155-455)


MIÉRT ENGEM VÁLASSZON

  • Magas és kontrollált szakmai színvonal
  • Bejelentkezés, időpont egyeztetés: Bármikor hívhat, (hétvégén és ünnepnapokon is)   8.00 - 21.00 óra között: +36-30-5255-882.                  (vagy +36-70-2155-455)
  • Akár munkaidő utánra, vagy szombati napokra is kaphat időpontot 
  • Bizalmon alapuló négyszemközti (hatszemközti) beszélgetések. Hitelesség, referenciák.
  • Pontos időbeosztás, várakozás nélkül, időpont egyeztetés alapján
  • Egyénre szabott, személyes igényekhez alkalmazkodó kezelések
Megosztás

Nimfománia (erotománia) kezelhető. A hiperszexualitás vagy erotománia gyógyítása

Nimfománia vagy erotománia. Fehérmájúság, vagy nimfomán jelenség, azaz a nimfomán vagy erotomán nő nem szexmániás. A nifománia (erotománia) hatékony gyógyítását felvállalom!


Nimfomán, erotomán, fehérmájú nő fogalma. Szex mánia, vagy szexmánia

Nimfománia = erotománia = hiperszexualitás. A hétköznapokban a túlzott szex éhség vagy beteges szexéhség vagy a fehérmájúság fogalmát is használják. A "szexmánia", vagy "szex mánia" kifejezés is használt a köznyelvben. De ezek nem egyértelmű fogalmak.

 

A nimfománia, vagy erotománia okai, típusai:


A nimfománok. Kiket nevezhetünk nimfománok-nak?

A fehérmájú vagy nimfomán nőknél a háttérben -legtöbbször- a teljes kielégülést, teljes ellazulást nyújtó orgazmus hiánya áll. A fehérmájúság (tévesen: szex mánia vagy szexmánia) egyfajta orgazmus zavar is lehet. A fehérmájú nő minden újabb és újabb szexben, minden újabb partnerben ezt a hiányzó, de tudattalanul vágyott teljes szexuális kielégülést keresi.

A nimfománia hatékonyan gyógyítható!

 

A nimfomán vagy fehérmájú nő önértékelése lehet, hogy bizonytalan. Állandó megerősítésre van szüksége, hogy ő jó nő.

                                                          

                                                          A "fehérmájú" (pontatlanul szexmániás)  nő elsődleges örömét az újbóli és újbóli csábításban leli. Kacér, kihívó, hódító. Élvezi, ahogy partnerében újra és újra felkorbácsolja a szexuális vágyat és hogy végül a férfi nem tud ellenállni. A nimfomán (fehérmájú) nőnél a csábításnak, a partner meghódítási folyamatának nagyobb lehet a jelentősége, mint magának az aktusnak, orgazmusnak. Az erotománia kórosan felfűtött vágy, melynek kényszeres jellege is lehet.

 

 

 

 

 

Nimfomán, hiperszexuális nő gyógyítása szexuál-terápiával

 

Az erotománia szexuálterápiája magába foglalja az előzmények, az okoknak a feltárását. A nimfománia kialakulását és annak folyamatát elemezve, megkeressük, hogyan lehet a fehérmájú nőt kezelni, megoldást találni. Úgy, hogy működő, kölcsönösen kielégítő legyen a párkapcsolat. Egyik szexuálterápiás célunk az, hogy a nő teljes szexuális kielégültség érzését elérje szexuális együttlétek után.

A fehérmájú nő terápiájánál hosonló terápiás módszerek is szóbejöhetnek, mint az orgazmus zavaros nőknél. Csökkenteni kell az ingerküszöböt, növelve az orgazmuskészséget. A fehérmájú nő a szexuálterápiában tudatosíthatja elvárásait. Ezt a valós testi adottságaihoz és jelenlegi szexuális "működéséhez" tudja mérni. Egyik cél az lehet, hogy egy párkapcsolaton belül tudja kiélni szexuális igényeit a fehérmájú nő. Ekkor a partner aktív segítségére és türelmére is szükség van.

 

Ha Önnek kielégíthetetlen szexuális vágya, étvágya van, nimfomán, vagy nimfománnak érzi magát, lehet segíteni rajta. Ha azt mondják Önre, hogy "fehérmájú  nő",  "szex őrült",  segítek ezt tisztázni. Keresi, hajszolja a szexuális együttléteket, mégsem tud betelni?

Forduljon hozzám bizalommal. Telefonáljon, kérjen időpontot:

 

30-52-55-882                

 

Molnár Tamás szexuálterapeuta         SZEXA® 

Pornófüggés, net-szex függés, önkielégítés függés terápiája >>

Hüvelyi orgazmus elérése  >>

Impotencia szexuálterápiája. Impotens férfi gyógyítása >>

Szexuális izgalmi görbe >>

Nőknek is férfi szexuálterapeutát ! :-)  >>

Gyakori kérdések, fontos információk >>

   

Google+