SZEXTESZT

Érdekes felismerésekhez juthat 2 perc alatt!

Szexuális életem kielégítő, kiegyensúlyozott.

  

 

Telefonálás előtt. Ha telefonon már időpontot egyeztettünk, a leírt feltételeket elfogadta.Ne féljen engem felhívni! Ne halogassa hetekig! Ne féljen attól, hogy intim dolgokról is beszélgetni fogunk! Meg fogja látni, hogy egy megértő, elfogadó ember fogadja majd. Segítek feloldódni, hiteles, megbízható emberként.  +36-30-5255-882         (vagy +36-70-2155-455)


MIÉRT ENGEM VÁLASSZON

  • Magas és kontrollált szakmai színvonal
  • Bejelentkezés, időpont egyeztetés: Bármikor hívhat, (hétvégén és ünnepnapokon is)   8.00 - 21.00 óra között: +36-30-5255-882.                  (vagy +36-70-2155-455)
  • Akár munkaidő utánra, vagy szombati napokra is kaphat időpontot 
  • Bizalmon alapuló négyszemközti (hatszemközti) beszélgetések. Hitelesség, referenciák.
  • Pontos időbeosztás, várakozás nélkül, időpont egyeztetés alapján
  • Egyénre szabott, személyes igényekhez alkalmazkodó kezelések
Főoldal » Menüben nem szereplők » Orális szex. A "szopás" és a "nyalás".
Megosztás

Orális szex. " Nyalás ", a csikló nyelvvel izgatása és a " szopás ". ( Orálszex ) + 69

Nyalás (kunnilingváció). Szopás (felláció)  Orális szex.  Az orálszex fajtái. Pl.  69-es póz.

 A hölgyeket párkapcsolati helyzetben legkönnyebben és legérzékibb módon a hüvelybejárat, de még inkább a csikló nyelvvel történõ ingerlésével lehet az orgazmusig eljuttatni.

1.    Nem lehet a csikló ingerléssel kezdeni! Kedves Uraim ! Abból indulunk ki , hogy mi nem bánjuk, ha a nõ egybõl a lényegre tapint. A hölgyek ezzel másképp vannak! Gyengéd csókolózás, egész test simogatás, mellpetting után térhetünk csak a nemi szerv környékére.

2.  Itt is elõször kézzel simogathatjuk partnerünket. A szeméremrés környékét körkörösen, majd hosszában simogatva. Majd ha beindul a nedvesedés térhetünk a csikló direktebb ingerlésére.

3.   Ekkor már az ajkakkal, belsõ ajkakkal is játszadozhatunk a kissé széttárt szeméremrés és csikló környékén.

4.    A nyelvünket kezdetben csak finoman használjuk. Nedvesítsük be a csikló környékét is. Körkörösen nyalhatjuk a csiklót borító bõrfelületeket. Ettõl elég izgalmat kap belülrõl a csikló is. Kérje a párja visszajelzését: "Te mire vágysz? Hogy jó Neked ? A csiklódat hogyan ingerelhetem?" A nyelv laposabb felszínével való ingerlés is lehet igen izgató ebben a szakaszban. Két külsõ támadási pont lehet ami izgató a nõ számára: A hüvelybejárat környéke   és még jobban – későbbi szakaszban a csikló környéke.

5.    A nyelvvel fõleg keresztirányban vagy váltakozva föl-le gyengéden lehet játszadozni. Egyelõre csak lassabban keresztben, majd föl-le és körkörösen a csiklót izgatva. A hölgy teste ha megfeszül, izgalmi állapota fokozódik, tovább lehet lépni. A férfinak ez az izgalmi állapot legalább annyira izgató !

6.    A férfinak óvatosan ajkai közé kell vennie a csiklót, illetve az azt borító bõrredõket. Kezdetben óvatosan szívnia, szopnia kell/lehet a csikló környékét, benne a csiklóval. Ebben az állapotban a csikló teste közvetett módon csúszkál a saját "fitymájában ".

7.    Csak az izgalom legfelsõbb szakaszában szaban húzó, szippantó mozgásokat végezni ajkukkal. Csak akkor ingereljék direkten, célzottan és monoton módon a hölgy csiklóját, ha õ már jelzi, közeledik az orgazmushoz. Ekkor viszont már nehogy elkalandozó, "távmozgásoka" végezzen a férfi nyelve! Monotonabb, határozottabb csiklóingerlésre van szüksége a nõnek az orgazmus eléréséhez. Ritmikus csikló-"szopásra” vagy egyirányú nyelvingerlésre gondolok.

8.    Variációs lehetõség, hogy miközben a férfi nyelvvel kívülrõl a csiklót ingerli, ujjával nedvesen óvatosan felnyúl a hüvelybe. A hüvely elülsõ-felsõ hasi falát (G pontot) ingerli. Közben folytatódik a kunnilingváció (nyalás).

9.    A nõi orgazmus igen sokféleképpen megnyilvánulhat. Ha nõi ejakuláció kíséri, sok mirigyváladék távozhat. Esetleg a hölgy többszörös orgazmusra vágyik. Lehet, hogy hüvelyi behatolást kíván, ill. hüvelyi/G pont orgazmust. Ezekre a kommunikációs jelzésekre a férfiaknak komolyan oda kell figyelniük. Az utójáték része a szeretkezésnek. Simogatás , beszélgetés, feloldódás...


 Hívjon bizalommal, ha csiklóingerléses orgazmussal kapcsolatos problémája van!

 

30-52-55-882

 

Szexa

 

 

 

Orálszex. Az orális szex -ről, kiegészítve a fellációval vagy más néven szopással. A 69-es póz

 

Az orálszex, vagyis a nemi szervek szájjal történõ izgatása, napjainkban már teljesen természetes szexuális tevékenység. Valószínûleg kevés olyan pár van, aki legalább egyszer ne próbálta volna ki. Az embereket viszont megosztja a szexuális érintkezés ezen formája. Egy részük idegenkedik tõle, másik részük viszont nagy örömét leli benne. 

A szexológusok több okot is felsorolnak, hogy egyes emberek miért idegenkednek az orális szextõl. Az egyik, hogy a partner számára kellemetlen és undorító lehet a nemi szervek íze vagy szaga. Ez a félelem gyakran fordítva is mûködik, vagyis hogy az õ íze vagy szaga hat taszítóan ránk. Ezek a félelmek általában nem megalapozottak, hiszen a mindennapi tisztálkodási szokásokat betartva a nemi szerveknek egyáltalán nincs rossz szaguk. Sõt a szexuális izgalom során keletkezõ testnedvek illata gyakran bódító, pszichésen izgató hatású a partnerre, és testünket áthatva megsokszorozzák a gyönyört.

A másik félelem a nevelésbõl fakad. Gyakran tiltják a gyerekeknek, hogy nemi szervükkel játszanak, mondván hogy az bûnös és tisztátalan dolog. Testük legintimebb részét a nõk leginkább akkor szemlélik, amikor valami betegségre utaló jeleket mutat. Nem csoda tehát, hogy zavarban vannak, amikor valaki itt csókolgatja és simogatja õket. Ebben az esetben segíthet, ha a férfi megnyugtatja õket és elmondja mennyire szép és izgató a látvány.

A félelmekrõl szólva érdemes még megemlíteni a nõk egy részének azon félelmeit, miszerint a magömlés a szájban történik. Ha a partnernõnek ilyen irányú félelmei vannak, semmiképpen sem szabad erõltetni a dolgot. Vannak nõk, akik a puszta gondolattól is rosszul lesznek. Különben is a nõ teljes elfogadását, bizalmát és odaadását már akkor kifejezte, amikor hozzálátott az orális szexhez. Ilyen esetben egyébként több megoldás is létezik. Például a magömlés elõtti behatolás a hüvelybe vagy az összepréselt mellek, illetve a kezek közé fogás. Az utóbbi kettõ még segít is megszokni a férfiillatok és nedvek sajátosságait. Sõt köztudottan testünkön elkenve a friss spermát, pompás bõrápoló szerként is használhatjuk, nem is beszélve állítólagos ajzó hatásáról.

Az ondó íze

A sperma fiziológiai folyadék, íze és illata egyénenként változik, de függ az egészségi állapottól, az általános kondíciótól sõt az elfogyasztott élelemtõl is. Vagyis megfelelõ diétával befolyásolhatjuk íztulajdonságait. Egyes források szerint, ha azt szeretnénk elérni, hogy édes legyen, néhány napon keresztül igyunk ananászlevet. A kávé és az alkohol kesernyés, míg a túl nagy mennyiségû állati fehérje savanykás ízt és jellemzõen dohos szagot ad neki.

Cél

Az orális szexnek két célja lehet. Elõjáték a közösüléshez, a partner kellõ izgalmi állapotba hozása vagy pedig egymás kielégítése. Az elõjáték során a férfiaknál a kellõ merevség elérése a cél. Hosszabb szeretkezés során is kiválóan használható, amikor a hímvesszõ veszített merevségébõl és már nem alkalmas a behatolásra. Nõknél is egy remek izgató "szer", viszont ha a közösülést elõzi meg, akkor érdemes megemlíteni, hogy a nõk egy része képtelen a csikló izgatása nélkül elélvezni, ezért a közösülés alatt is folytatni kell (általában kézzel). Van viszont egy másik megoldás is. Nevezetesen amikor a nõt orálisan kielégítik, és utána történik a behatolás és a férfi orgazmusa. Az orális szex még kiválóan alkalmazható a petting során is, olyan partnereknél, akik még nem kívánnak lefeküdni egymással (pl.: nem érzik elég érettnek magukat hozzá), viszont szeretnének egymásnak örömet szerezni és egymás testét és reakcióit jobban megismerni.

 

Védekezés

Kitérnék még a szexuális fertõzés veszélyeire. Eddig azt hittük, hogy az orális szex során nem lehet az AIDS-et elkapni, mivel a nyál sajátos összetétele miatt a vírus elpusztul. Ez az elmélet megdõlni látszik mivel több olyan esetre is fény derült, ahol így kapták meg a fertõzést. Tehát az orális szex biztonságosabb, mint a vaginális vagy az anális szex, mégsem nyújt teljes biztonságot. Ismeretlen partner esetében célszerû gumióvszert használni (a boltokban már kaphatók különbözõ ízû óvszere). Ha valakis mégis óvszer nélkül csinálná, akkor íme néhány körülmény amikor célszerû eltekinteni az aktustól


    * Fogmosás után, mivel a fogínyvérzés növeli a kockázatot.
    * Ha valakinek fogínybetegsége van.
    * A száj nyálkahártyájának apró sérülései esetén.


Felláció     ( orálszex - szopás )

Most nézzük át, hogy mire kell figyelni, és mivel tudják fokozni a hölgyek partnerük izgalmát orális szex közben. Fontos, hogy a nõ élvezze amit csinál. Tehát ne szívességet tegyen ezzel kedvesének, mert azt õ megérzi és ezzel mindent elronthat. Figyeljen a fogaira! A férfi test legérzékenyebb pontját izgatja, és fogaival megsértheti a pénisz felületét, ezért fogait fedje le az ajkával. Sose izgassa túl erõsen (pl.: mindig tartsa nedvesen), mert ezzel ellenkezõ hatást válthat ki. Mindig kezdje lassan és gyengéden, majd fokozatosan gyorsítson és növelje a nyomást. Akár "elõjátékként" gyengéden simogassa partnere érzékeny pontjait (pl.: nyak, köldök alatti rész, comb belsõ fele). Majd eljátszadozhat a heregolyókkal és legvégül a hímvesszõvel. Köztudottan a férfiak vizuálisan jobban ingerelhetõk, mint a nõk. Ezért orális szex közben is szeretik nézni partnerüket; ez még jobban felizgatja õket. Ha szeretne kedveskedni partnerének, kapcsoljon be gyenge hangulatvilágítást.

És egy tanács férfiaknak. Nagyon sok férfi megpróbálja irányítani partnerét (pl.: kezét a nõ fejére teszi). Ezt ne tegye! Engedje el magát és hagyja, hogy kedvese döntse el, miként kíván örömet szerezni önnek.

Most felsorolnám azokat a pontokat, amelyek különösen érzékenyek a péniszen és környékén:

  heregolyók (fontos, hogy nagyon óvatos legyen)
  gát tájék (a heregolyók és a fenéknyílás közti szõrtelen rész)
  fenék (végbélnyílás)
  a pénisz peremrésze (a pénisz feje és törzse közti rész)
  a pénisz szalagocskája (a "v" alakú metszésnél található, amely a peremet kettéosztja)

69-es póz

És most néhány tipp orális szexhez

Gáttájék . Vegye szájába vagy nyalogassa partnere a heregolyóját, fél kézzel markolja meg a péniszét, majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot.

Dugó . A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén, kissé fordítsa el a fejét jobbra, majd balra, nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Amikor eléri a peremet, azt is nyalogassa körbe alaposan, mielõtt egészen a tetejére érne. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva.

Fagyi. Fogja meg a pénisz alját, majd nyalogassa, mint a fagylaltot. Hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig a nyelvével. Vagy vegye a makkot határozottan az ajkai közé és így nyalogassa.

Pillangó. Kinyújtott és merev nyelvével elõször a makkot érintse meg itt ott, majd rebbenõ mozdulatokkal haladjon végig a pénisz szárán, mint a pillangó.

Oldalharapás . Ujjaival fogja meg a pénisz fejét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát.

Belső szorítás . Vegye szájába a péniszt, majd ajkaival szorítsa meg.

Külső szorítás . Nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná.

Mangószívás. A péniszt félig vegye a szájába, és erõsen szívja.

Mélyen. Vegye egészen tövig a szájába, mintha el akarná nyelni.

Fuvolázás . A heregolyók csókolgatása és a péniszlap egyidejû billentyûzését jelenti.

Cunnilingus, kunnilingvusz, kunnilingváció (=nyalás)
A nõk orális izgatásánál nagyon fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, és hogy maximálisan megbízzanak partnerükben. Csak így tudnak feloldódni, és teljesen átadni magukat az élvezetnek. A közvetlen izgatást itt is egyfajta elõjáték elõzi meg, ami szintén segít az oldódásban. Simogassa lágyan a nõ erogén zónáit (pl.: hát, nyak, mell, comb belsõ fele). Ha már eléggé ellazult partnere, ereszkedjen le a nemi szervéhez. Gyönyörködjön benne. A férfiakat a látvány is lázba hozza, így még nagyobb odaadással tudja partnerét izgatni. Itt szólnék a különbözõ szeméremszõrzetekrõl. Napjainkban elég sok nõ távolítja el szeméremszõrzetét. Így találkozhatunk teljesen fedetlen és dús szõrzet mögé rejtett szeméremdombokkal. Némely férfit esetleg zavar a dús szõrzet. Ilyenkor a hölgy dönti el hogy eltávolítja-e partnere kedvéért vagy sem. Mindenesetre nem várhatjuk el, hogy ezt megtegye nekünk. Fontos megjegyezni, hogy orális szex közben nem szabad kapkodni. Lassan és gyengéden kell csinálni. Gyorsítani csak akkor szabad, ha már nagyon közel van az orgazmus. Az állandó kommunikáció is nagyon fontos a két fél között. A hölgyeknek jelezniük kell a partner felé, hogy hol jó nekik. Ezt akár szóban vagy nyögéssel is jelezheti. A férfiak pedig érzéseiknek adhatnak hangot, ettõl a nõk könnyebben ellazulnak. A lábak helyzetét is megemlíteném. Sok nõ csak nyújtott lábbal képes elélvezni. Ezért a testhelyzetre mindenképpen figyelmet kell fordítani.

Az izgatást sosem a csiklón kezdjük, mivel az ilyenkor még nagyon érzékeny. Elõször kellõ izgalmi szintre kell hoznunk partnerünket. Sok nõ szereti, ha végbélnyílását nyalogatják. Akár innen is el lehet indulni, aztán fokozatosan az ajkakon keresztül a csiklóig. A szeméremajkak izgatásánál ügyeljen arra, hogy ne húzza szét túl erõsen õket, mert ezzel fájdalmat okozhat. Inkább nyelvével izgassa, és idõvel magától szétnyílik. Izgatásnál használja a kezét is. Simogassa partnere erogén zónáit. Ujját használhatja pénisze helyettesítésére, és óvatosan csúsztassa be a hüvelybe (mindenképpen legyen nedves az ujja). Ujjait a nyelvével együtt használva sokkal összetettebb élvezetet nyújthat partnerének. Sok nõ nagy izgalomba jön, ha nyelvét a hüvelyébe dugja. Mások viszont a csikló izgatását kedvelik jobban. Ha partnere már kellõen felizgult, elkezdheti a csikló izgatását. A csiklónak nincsenek saját nedvei ezért fontos, hogy mindig nedves legyen. Társánál nagy izgalmat válthat ki a nyelvét a csiklóra teszi és óvatosan elkezdi rezegtetni. Az orgazmus alatt se hagyja magára a csiklót, viszont legyen még finomabb, hiszen ilyenkor minden fokozottan érzékeny. Az izgatást gyengéden folytatva újabb orgazmust érhet el. Szeretkezés után hagyjon egy kis idõt partnerének, mivel a nõk orgazmus után még egy ideig izgalomban vannak. Ilyenkor megölelheti simogathatja.

69-es póz
A Káma Szútra "hollóegyesülés"-nek nevezi, amit legtöbben "hatvankilenc"-nek ( 69 ) vagy "franciázás"-nak hívunk. Vagyis amikor a partnerek fordítva fej-láb irányba helyezkednek el. Ez a póz lehetõséget ad arra, hogy egyszerre adják és fogadják az ingereket. Van, aki szerint ez nagyon izgató, mások inkább szeretnek egyszerre csak egy dologra koncentrálni (adni vagy kapni). 69

Lamp László      www.szexualitas.huHa az orális szeretkezés körül gondja van, hívjon bizalommal! Telefonáljon  és kérjen időpontot:

 

30-52-55-882         Molnár Tamás  szexuálterapeuta

 

Molnár Tamás szexuálterapeuta         SZEXA®

  

 

Női orgazmus elérése. Női orgazmus problémakör >>

Vaginizmus, hüvelygörcs terápiája >>

Frigiditás kezelése >>

Csikló orgazmus. Csiklói orgazmus elérése >>

Szex tippek, szex praktikák röviden >>

Gyakori kérdések, fontos információk >>


Google+