Rozs Erika szexuális tanácsadó. Szexuális tanácsok online szex tanácsok. Skype szex tanácsadás is lehetséges. A szexuális tanácsadó segíteni fog!

(A bal oldali oszlop-sáv  Molnár Tamás szexuálpszichológus információi.) 

Szexuális tanácsadó mikor és miben segíthet? Szexuális tanácsok mindenkinek.


Szexuális tanácsadás. Online szex tanácsadás, Skype tanácsadás is kérhető. Szexuális tanácsok online is elérhetőek.

 +36-20-432-32-02                            rozs.erika@upcmail.hu

 

A szexuális tanácsadás - szexuális tanácsok

Segítek az orgazmus zavarok, merevedési zavarok, frigiditás, korai magömlés, vaginizmus, csökkent szexuális vágy, ...stb. kezelésében. A szexuális tanácsadás illetve a szexuális tanácsok akkor segítenek, ha a szexuális zavar hátterében az orvos nem talál szervi eltérést.

Ilyenkor a szexuális tanácsadás során felszínre kerülhetnek az okok. Így a szex tanácsadás elején tervet, stratégiát tudunk kidolgozni. A szexuális tanácsok életre kelhetnek. :)

 

Rozs Erika, szexuális tanácsadó vagyok. A Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület aktív tagja.  A szexuális tanácsadás területén szereztem gyakorlatokat. Szupervízióimat tbk. Molnár Tamás, Szilágyi Vilmos, Bede Zsuzsa szexuálterapeutáknál végeztem. A szexuális tanácsok rugalmasak, egyénre szabottak. Sok tapasztalatom van az online szexuális tanácsadás terén is.  A szex zavarokat elfogadóan, megértően, empatikusan és diszkréten kezelem.

A szexuális tanácsadás folyamatában az egyik legfontosabb a bizalom légkörének a kialakítása. Így hatékonyabbak lesznek a szexuális tanácsok.

Kinek ajánlott az online tanácsadás?

 

Szexuális tanácsok a neten?  Az online szex tanácsadás

 

Rozs Erika szexuálpszichológus. Online is.

 Az online szex tanácsadás mindazoknak ajánlható, akik vidéken laknak, és problémájukra nem tudnak megfelelő szakembert találni. Sok vidéki pszichológus foglalkozik egyéb mellett a szexuális problémákkal is, de igazán erre specializált szakember  kevés van. Azok számára is kedvező lehet az online tanácsadás, akiknek napi beosztása, ideje nem engedi a terápiás órákon való megjelenést, ők  skype tanácsadást akár egy ebédszünetbe is beilleszthetik munkahelyükön.  A mozgáskorlátozottak  szexuális problémáit is hatékonyan lehet kezelni az internetes tanácsadással, így számukra a közlekedési nehézségek nem jelentenek akadályt. Az online tanácsadás hatékonysága egyáltalán nem különbözik a személyes tanácsadásétól. Sőt, tapasztalataim szerint sok esetben még segíti is a szexről való kommunikációt. Azok, akik nehezebben beszélnek szex problémájukról, vagy szégyenlősebbek, tapasztalatom szerint könnyebben feloldódnak  a Skype óráimon. A pszichés szexuális problémák mindegyike hatékonyan és jól kezelhető online tanácsadás keretében, a személyes megjelenés hiánya nem befolyásolja a terápia hatékonyságát.

 

Mit kell tennem, hogy skype órát vegyek?

Ha Ön úgy érzi, hogy a online tanácsadásra jelentkezik, töltse le gépére a Skype alkalmazást, akár erre a linkre kattintva:  letöltés. Miután telepítette gépére az alkalmazást, levélben kérjen tőlem időpontot. A rozs.erika@upcmail.hu címre várom  a levelét, rövid leírással a problémájáról. Néhány napon belül tudok Önnek időpontot adni. A válaszomban a további teendőkről is tájékoztatom. Ahhoz, hogy az online tanácsadás hatékony legyen,  fontos, hogy kamerával és megfelelő fejhallgatóval és mikrofonnal rendelkezzen. Ha csak headset-je van is el tudjuk kezdeni az órákat, de a kamera beszerzése elengedhetetlen a siker érdekében.

Mennyibe kerül, és hogyan fizetek a online tanácsadásért?

A skype tanácsadás díja 12000 Ft.  A fizetés pedig átutalással történik az óra után.

 

Bizalommal forduljon hozzám! Bátran hívjon, segítek Önöknek, Nektek!

 

Rozs Erika szexuálpszichológus      +36-20-432-32-02       rozs.erika@upcmail.hu              

 

Rozs Erika szexuális tanácsadás >>

Rozs Erika szexuális tanácsadó: az unalmas szex ellen >>

Molnár Tamás szexuálpszichológus szexológus >>