Rozs Erika szexuális tanácsadó vagyok. Budapesten rendelek. De, akár online is segíthetek Önnek.

(A bal oldali oszlop-sáv Molnár Tamás szexuálpszichológus információi.)


Ha nem tud szabadulni szexuális problémája nyomásától, ha fejleszteni szeretné a szexuális életüket, vagy egyszerűen félelem van Önben szextől... Forduljon hozzám bizalommal! Segítek!

+36-20-432-32-02       rozs.erika@upcmail.hu 

 

Szeretettel üdvözlöm ! 

Hivatásomnak tartom a szexuálterápia végzését. Ugyanakkor párkapcsolatban élő nő és két gyerekes anya vagyok.  Nyitott, elfogadó vagyok az életben és a szexben is.Szexuális tanácsadói szakértelmemre, tapasztalatomra, empátiámra építve,  próbáljuk meg együtt megoldani a szexuális zavarát!

Mi a tünete, mi a szexuális problémája, amivel felkereshet egy szexuális tanácsadót? Sok féle szexuális zavarban hatékonyan tudok segíteni: Pl orgazmus zavarok, "hüvelyi orgazmus"-  vagy G pont orgazmus elégtelenségek, vaginizmus, fájdalmas szex, korai magömlés, merevedési zavar, elégtelen szexuális vágy, ...stb eseteiben. Megbízható, empatikus, eredmény-orientált szexuális tanácsadó vagyok.

 

Azok közé a szexuálpszichológusok közé tartozom, akik az online (pl Skype) szex tanácsadást is szívesen vállalják.

Tanulmányaimban, sokat foglalkoztam azzal , hogy hogyan lehet az ellaposodó szexuális életet fellendíteni, megújítani. Vagy hogy a kölcsönösen elfogadott párkapcsolati életnek, a szexuális szabadságnak milyen előnyei, kockázatai lehetnek.

A Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesületnek (SZPE) aktív tagja vagyok. Valamint a Magyar Szexuális Medicina Társaság rendezvényein is próbálok hatékonyan (pl szakmai előadásokkal) is részt venni.

A  tanácsadás díja (Skype is) 12000 Ft.  A fizetés pedig átutalással történik az óra után.

 

Hivatásom, hogy segítsek azoknak, akiknek gondjuk akadt a szexszel. Szexuális tanácsadóként vallom, hogy a szex az egészség és önértékelés-önbizalom fontos tényezője. Ennek hiánya vagy működési elégtelensége pedig következményekkel jár. Főleg a párkapcsolatok mezején okozhatnak gondot. Elköteleztem magam a mellett, hogy tudásommal hozzásegítem a nőket és férfiakat ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, örömet adó, energetizáló szexuális életet éljenek.

 

Hogy hogyan lettem szexuálpszichológus?

A pszichológia már nagyon korán érdekelt. Tulajdonképpen mindig is pszichológus szerettem volna lenni. Az élet azonban egy másik kanyarral kezdte, mivel az ELTE magyar szakán kezdtem tanulmányaimat, és mellette a médiában kezdtem  dolgozni. 10 évig rádióknál, vezető televíziós csatornák hírműsorainál dolgoztam. Dokumentum filmeket és több ezer interjút készítettem különböző emberekkel. Bejártam a világ egy jelentős részét. Megismertem az élet mélységeit és magasságait is. Szembesültem azzal, hogy minden ember más és más okok miatt olyan amilyen. Riporterként azonban nem volt lehetőségem arra, hogy hosszabban beszélgessek az emberekkel, így sok kérdés és kíváncsiság maradt bennem egy-egy riport helyszínén.   Aztán az élet úgy hozta, hogy egy darabig Japánban éltem, ahol lehetőségem volt tanulmányozni a gésák kultúráját. Ekkor kezdett foglalkoztatni a szexualitás tudománya komolyabban. Figyelmem a szex változatossága és sokszínűsége felé fordult, s ahogy gyűltek az információim, úgy került körém egyre több ember, akinek gondja akadt a szexszel.  Gyermekeim születése jó alkalmat adtak  arra, hogy egy újabb egyetemet elvégezve végre pszichológus lehessek, és szexuálpszichológusként dolgozzak.   A Pécsi Tudomány Egyetem Egészség- és Klinikai pszichológus szakán végeztem.  Szexológiai tanulmányaim elméleti részét Szilágyi Vilmostól tanultam, szupervíziós segítségként pedig Molnár Tamás, és Bede Zsuzsa áll mellettem a mai napig. Tudásommal mára azokon segítek, akik elakadtak a saját szexuális életükben. Szexuálpszichológusként nap, mint nap fejlesztem magam: angol nyelven friss kutatásokat és szakirodalmat olvasok, fejlesztenek a pácienseim is, akik szexuális életük intim titkait rám bízva újra és újra meggyőznek arról, hogy a szex ezer színű, változatos, megismételhetetlen „találmány”. 

Tagja vagyok a Szexuális Medicina Társaságnak, a Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekciójának, és a Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesületnek. Mindemellett intenzív tanulmányokat folyatok most is  a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás társaságnál, hamarosan autogén trénerként is működhetek. Részt veszek a hazai és a nemzetközi konferenciák szexualitással kapcsolatos plenáris ülésein, hogy ismereteim naprakészek legyenek.

Kutatásokat a cyberszex területén, a szexualitás és a személyiség kérdéskörében, a magyar szexológiai kutatások összesítésében, és a gyermekek szexuális életének vizsgálatában végeztem.

A szex energia, a szex gyönyör, élvezet, és felszabadulás. Testünk, lelkünk megújul minden egyes szexuális aktusban. A szex több mint orgazmus, a szex fokozza az örömöt, segít a betegségek leküzdésében, segít fiatalon tartani szervezetünket.

Miben segíthetek szexuális tanácsadóként?

Abban segíthetek, hogy mindenki megtalálja a saját szex-energiaforrását, újraéleszthetünk szexuálisan kihűlt párkapcsolatokat, szexuális tévhiteket segíthetek széttörni, és persze a szexuális működést a paciens számára megfelelő irányba hangolni.   Ha úgy érzi, szexuálpszichológusra van szüksége, keressen bizalommal. Sokszor már egy-két találkozás elég, hogy  változás történjen.Írjanak rövid e-mailt, vagy akár egyből hívhatnak időpontért! Bizalommal hívjanak! Nekem tényleg ez a hivatásom!

 

Rozs Erika szexuális tanácsadó

+36-20-432-32-02

rozs.erika@upcmail.hu

 

 

 

 

Rozs Erika szexuális tanácsadás: Unalmas szex ellen >>

Rozs Erika szexuális tanácsadó: Szexuális tanácsok >>

Molnár Tamás szexuálpszichológus szexológus >>