SZEXTESZT

Érdekes felismerésekhez juthat 2 perc alatt!

Szexuális életem kielégítő, kiegyensúlyozott.

  

 

Telefonálás előtt. Ha telefonon már időpontot egyeztettünk, a leírt feltételeket elfogadta.Ne féljen engem felhívni! Ne halogassa hetekig! Ne féljen attól, hogy intim dolgokról is beszélgetni fogunk! Meg fogja látni, hogy egy megértő, elfogadó ember fogadja majd. Segítek feloldódni, hiteles, megbízható emberként.  +36-30-5255-882         (vagy +36-70-2155-455)


MIÉRT ENGEM VÁLASSZON

  • Magas és kontrollált szakmai színvonal
  • Bejelentkezés, időpont egyeztetés: Bármikor hívhat, (hétvégén és ünnepnapokon is)   8.00 - 21.00 óra között: +36-30-5255-882.                  (vagy +36-70-2155-455)
  • Akár munkaidő utánra, vagy szombati napokra is kaphat időpontot 
  • Bizalmon alapuló négyszemközti (hatszemközti) beszélgetések. Hitelesség, referenciák.
  • Pontos időbeosztás, várakozás nélkül, időpont egyeztetés alapján
  • Egyénre szabott, személyes igényekhez alkalmazkodó kezelések
Főoldal » Szexuális zavarok szexuál-terápiája ** » Csökkent szex vágy kezelése » Csökkent szexuális vágy és aktivitás terápiája.
Megosztás

Szex vágy hiánya. Szexuális vágy csökkenése. Féfi libidó- női libidó problémák. Kevés szex, ritka szex, vagy nincs szex vágy? Segítek megoldani

Szexuális vágy-hiány, nincs szex vágy, vagy alacsony a szexuális vágy.  Nem kívánja a szexet? Kevés a szex? Vagy ritka a szex?  "Nincs szex vágyam ~ nincs szexuális vágyam ~ kevés a szex" - ezeket sokszor hallom.

 

Akkor beszélhetüSzeretlek. Molnár Tamás szexuálpszichológus szexológusnk a szexuális vágy, vagy nemi vágy problémájáról, ha a szexuális vágy és/vagy aktivitás mértéke nemMolnár Tamás szexuálpszichológus. Nincs szex. megfelelő a partnerkapcsolatban. Pl nincs szex, vagy kevés a szex.  Női libidó hiánya, női vágy felkeltése hogyan lehetséges? Férfi libidó csökkenése is egyre gyakoribb. Hatékonyan segítek a következőknél: Szex vágy hiány, nemi vágy nélkül, alacsony szexuális vágy, szexuális vágyhiány, ha nem kívánja a szexet, libidó zavar, gátolt nemi vágy, csökkent vágy, ISD. Illetve, ha nincs szex, vagy kevés a szex gyakorisága ...stb.

Leginkább a "csökkent szexuális vágy" vagy gátolt szexuális vágy szindrómával találkozunk, aminek ISD a rövidített szakmai neve. Hétköznapokban a "szexéhség (szex éhség) elmúlása"  fogalom is használatban van.

 

A kapcsolatokban, vagy az idő múlásával csökkenhet a szexuális vágy. Szex vágy hiánya lépett fel? Nemi vágy hiánya a probléma? Párkapcsolat szex nélkül? Ha a szex vágy az egyik félnél lényegesen gyengébb, akkor ez a szexuális párkapcsolatban problémát okozhat. De az izgató szex újra elérhető! Aszexuális tünet, vágyhiány, aktivitáshiány hatékonyan kezelhető.
A szexuális késztetés hiányáról, libidó zavarról lehet ilyenkor szó. Nem kívánja a szexet? És ebbe belenyugszik?                                                             


Kevés a szex? Alacsony a szexuális vágy? Nincs szex ? Kevés a nemi vágy?

Nem kívánja a szexet ?   Legyen újra izgató a szex !

A legtöbb esetben nem  biológiai okok állnak a szex vágyhiány, a csökkent szexuális vágy és az alacsony szexgyakoriság hátterében. Lehet, hogy csak be kellene újítani. Megkérdezni a páromtól, mire vágyik, milyen jellegű pornóoldalakat kedvel. Vagy én nem vagyok képes elmondani neki, hogy én mire vágyok. Lehet, hogy kimondatlan, lappangó feszültségek vannak a  párkapcsolatomban.  Lehet hogy volt pár kudarcom  az ágyban  és félek, hogy újra megismétlődik. Inkább kerülöm a szexet. Vagy már 60 éves vagyok, és hát ebben a korban már mégsem való. Az is lehet, hogy életemben a fontossági sorrendben a szex hátrébb került. (munka, baba, valami tragédia…)


Erősebb szex vágyat és gyakoribb kielégítő szexuális életet kívánok Önöknek! Molnár Tamás szexuálpszichológus
Egy konkrét levélváltásból:

Kedves Molnár Tamás! Már két éve élek a mostani párommal, kipróbáltunk mindent a szex terén, de örülök annak, ha egyszer egy héten együtt vagyunk. Aszexuális lennék? A kapcsolatunk elején minden nap együtt voltunk, de a második évben rohamosan csökkent szexuális vágyunk. Nem élünk stresszes életet, nincsenek gyerekeink. Az előző kapcsolataim is valahogy a második évben kezdett "langyulni". Kérem segítsen mit lehet tenni szeretem a páromat, jó vele, de már nincs az az izgalom mint az elején. Várom válaszát.
 
Köszönöm: Gyöngyi

 


Gyöngyi problémája, akinek a nevét megváltoztattam, nagyon tipikus. Bizonyos mértékben tapasztalva a vágycsökkenést mondhatni törvényszerű. A friss kapcsolat friss ingereket jelent. Kezdetben ott van a megszerzés, azaz csábítás izgalma. Vagy ha tartósabb kapcsolat felé irányul a pár, a szerelem lángolása teszi a szexet különlegesen vonzóvá, ha lehet mindennapivá. Amíg az ember bizonytalan a kapcsolatában, fél, hogy még nem biztos a másik kötődésében, bizony gyakran nagyobb energiát áldoz a romantikus környezet, helyzetek megteremtésére és az erotikára, mely egyértelműen motivál a gyakoribb szexre. Gyakran még akkor is igaz ez az összefüggés, ha az orgazmus tapasztalatlanság, idő korlátok, szexgondok (pl korai magömlés) miatt elmarad. Kezdetben maga a szeretkezés fontosabb lehet az orgazmusnál.
Aztán múlnak a hónapok, évek. A partnerek kiismerik egymás mozdulatait, reakcióit, hangjukat, illatukat. Az újdonság varázsa alábbhagy. Van aki megszokásról, rutinról kezd beszélni szex kapcsán. Jöhetnek újabb csábító ingerek mások részéről. Viszont a kapcsolatot erősítik a múlt együttes élményei. Vagy a tisztelet, megbecsülés érzése. A felelősségérzet, aztán a féltés szintén a kapcsolat fennmaradása mellett szólnak. Nem beszélve arról, ha család is van, gyerekek is vannak. Nem szabad beletörődni!

 

Nem kívánom a páromat, pedig szeretem őt. Ezért ritka a szex.


Nincs szex vágyam. Kevés a szex. Mit lehet tenni, ha a szeretet megmaradt, de a szexuális vágy kihűlt? Nincs szexuális vágy. Megújítani a kapcsolatot. Miért ne lehetne a kezdeti hónapok romantikájából visszacsempészni valamit. Virággal, kedvenc ételükkel meglepni párunkat? Meggyújtani egy szál gyertyát, felbontani egy üveg jóminőségű bort?! Újítani kell a megszokásokon: Miért mindig este az ágyban? Lehet reggel vagy hétvégén nappal kezdeményezni. És mondjuk az ágy helyett a gyapjúszőnyegen vagy a konyhaasztalon... Be lehet tenni halk zenét. Ki lehet próbálni új pózokat: hátulról, ülve, vagy bárhhogy , ami nem szokványos. Miért ne lehetne betenni egy színvonalas pornókazettát? A film nézése átmehet előjátékba, szexbe. Van akinél beválik valamilyen segédeszköz: pl egy vibrátor. Erőltetni semmit nem szabad! Kitalálhattok szerepjátékokat. És ennek be is öltözhetnek mondjuk fehérnemű nélkül: Takarítónő, ápolónő-beteg. Postás-háziasszony...kifogyhatatlanok ezek a szereppárosítások. A környezetváltozás bizonyítottan jó hatással van a szexre. Mindenki nem költözhet el, de egy -két hetes utazások, hétvégék csodákat művelhetnek!

Kellemes szeretkezéseket kívánok!

 

A férfiaknál is lehet a szexuális kudarcok következménye a csökkent szexuális vágy és aktivitás.

Ha a leírtak alapján csökkent szexuális vágy/aktivitás állhat fenn Önnél, telefonáljon! Egyeztessünk időpontot! Segíteni fogok!


Molnár Tamás szexuálpszichológus         Tel:   30-52-55-882                       

 

 

Molnár Tamás szexuálterapeuta         SZEXA®

 

 

 

Frigiditás kezelése >>

Szexuális izgalmi görbe >>

A szexuális élet fellendítése. Rozs Erika szexuálpszichológus >>

Nőknek is férfi szexuálterapeutát ! :-)  >>

Korai magömlés végleges megoldása >>

Gyakori kérdések, fontos információk >>Google+