Molnár Tamás szexológus vagyok. A szexológia gyakorlati alkalmazása, a gyógyítás a hivatásom

 2014. dec. 29. - Kik is azok a szexológusok?  Mivel foglalkoznak a szexológusok?Mikor érdemes segítséget kérnem tőlük?

 

 

 - A szexológus miket kérdez, mi történik egy szexológusnál?

 - A szexológus gyógyító munkája. 

 - Hogyan válasszak szexológus-t?  

 - Ki mondhatja, hogy "szexológus vagyok" ?

 - A szexológia, mint tudomány.

- A szexológus hivatástudatomról.
 

 

 

Kik a szexológusok

A szexológusok lehetnek orvosok, orvos kutatók, szexológus pszichológusok, elméleti-kutató szexológia szakemberei, orvos tanárok, szexológus kutatók. A szakorvos szexológusok anatómiai, biológiai szakképesítést kaptak. Viszont ők testi vizsgálatokkal, gyógyszerek felírásával is foglalkozhatnak.

 

A szexológus munkája

Tehát szexológus lehet klinikai szakpszichológus, lehet andrológus-urológus, aki műtéttel, gyógyszerrel gyógyít, lehet pszichiáter, aki szintén írhat fel gyógyszereket. De ha a szexuális problémájának oki terápiájára, azaz végleges megoldására van szüksége, -leginkább-  szexuálpszichológus szexológushoz kellene fordulnia.

 

A szexológusok módszerei

A szexuálpszichológus szexológus meghallgatja Önt. Nem intézi el csak egy vizsgálattal és gyógyszer felírásával. A szexológus szexuálpszichológus feltárja a szexuális zavara okát. Ezután ezt feldolgozva, a szexológus szexuálterápia folyamán a tünetet megszűnteti, tartósan, vagy véglegesen. NSzexuálterápia szexológusnál. Molnár Tamás szexuálpszichológusem csak átmenetileg, "amíg a gyógyszer hat" megoldást kínálok, mint szexológus. Nem kell az élete végéig gyógyszert bevennie szex előtt!

 

A szexuálterápia  a szexológia egyik területe. A szexuálterapeuta szexológus olyan pszichoterápiás munkát végez, hogy  -az összefüggéseket, okokat feltárva és feldolgozva-  a szexuális zavar végleg eltűnhessen életéből. Egy tapasztalt, képzett szexológus hatékonyan segíthet.

 

 

Segítségkérés és a problémák megoldása

Forduljon hozzám bizalommal, ha szexológus segítségére lenne szüksége. Segítek információval, segítek abban, hogy hogyan induljon el szexuális problémája megoldásában.


 

 

s

 Molnár Tamás szexuálterapeuta         SZEXA®